Predstavnici Udruženja legalnih priređivača igara na sreću Montenegro Bet u poslednja  3 dana primili su više stravičnih pretnji smrću i bombaškim napadima od stane za sada NN lica.

Prijećeno je predstavnicima Montenegro Bet zbog toga što Udruženje insistira na poštovanju zakona, borbi protiv nelegalnog klađenja i što tražimo da svi državni organi poštuju odluke najviših sudskih instanci u državi.

Osnovano sumnjamo da su NN lica koja su uputila niz prijetnji smrću i bombaškim napadima na Udruženje i kompanije, ista lica čije se nezakonito poslovanje omogućava od strane predstavnika Uprave za inspekcijske poslove čiji inspektori uporno izbjegavaju da obavljaju svoj posao i sprovode zakonom propisane radnje.

Zbog svega toga podnijećemo Krivične prijave protiv odgovornih lica u Upravi za inspekcijske poslove zbog nesavjesnog rada u službi i zloupotrebe službenog položaja.

O ovim brutalnim pretnjama obavijestili smo Policiju i sve druge državne organe i ovim putem ih pozivamo da otkriju lica koja prijete ubistvom i bombaškim napadima prema prema predstavnicima Montenegro Bet i kompanijama koje poštuju i rade po zakonima Crne Gore.