Povodom članka: “Racković: Potreban zakon po ugledu na EU ” objavljenog u novinama “Vijesti”, dana 23.10.2017.godine

Montenegro Bet srdačno pozdravlja odluku kompanije “Vezuv” d.o.o.  da se uključi u borbu protiv nelegalnog tržišta i da svoj aktivan doprinos zajedničkoj borbi protiv nelegalnog i maloljetničkog kockanja.

Nadamo se da ce obećanja direktorice biti ispunjena i da se ubuduće terminali kompanije “Vezuv” d.o.o. neće nalaziti na spiskovima nelegalnih priređivača koji se objavljuju u medijima, te da ih ubuduće nećemo nalaziti po ugostiteljskim objektima i drugim javnim objektima, čineći ih lako dostupnim maloljetnicima.

Željeli bi iskoristiti ovu priliku da gospođi Racković ponovimo da članice udruženja Montnenegro Bet-a nemaju ništa protiv terminala kao sredstva za uplatu tiketa raznih igara na sreću u kladionicama i kazinima, isto kao što nema ništa protiv korišćenja kompjutera u iste svrhe. Udruženje Montenegro Bet je kategorički protiv nelegalnog priređivanja igara na sreću bez obzira na sredstvo i kanal uplate kojim se primaju uplate na igre na sreću u Crnoj Gori.

Uz nadu da će svoju dosljednost, poštovanje zakona i društveno odgovoran rad dokazati na svom ličnom primjeru i povući sve terminale koje se nalaze van objekta licenciranih od strane države.